ShowbizzTime

Aisha Van Zele, weduwe van Philip Cracco, moet opnieuw zwaar verlies verwerken: "Veel sterkte"

Aisha Van Zele en Philip Cracco
I Foto: Instagram I
door Redactie

Aisha Van Zele en haar man Philip Cracco werden bekend door het progamma ‘The Sky is the Limit’. Helaas overleed Philip in januari 2020 aan kanker. Inmiddels heeft Aisha opnieuw de liefde gevonden bij Miguel Dheedene, maar nu heeft Aisha ontzettend droevig nieuws gedeeld op Instagram.

Aisha Van Zele verloor haar man Philip Cracco begin 2020 aan de gevolgen van prostaatkanker. Zeven maanden later liet Aisha weten dat opnieuw verliefd was. Zo is Aisha inmiddels al meer dan twee jaar samen met Miguel Dheedene, de ex van Tanja Dexters.

Maar Aisha heeft nu ook zeer droevig nieuws gedeeld. Zo laat Aisha weten dat ze tot tweemaal toe een miskraam heeft gehad. Dat nieuws maakte ze bekend naar aanleiding van de pakkende getuigenis van Julie Van den Steen over haar miskraam.

“Heel veel sterkte, hier ook, twee keer zelfs”, schrijft Aisha in een reactie onder het bericht van Julie. Ze had ook nog een mooie boodschap voor de presentatrice. “Het komt goed, maar niet meteen, en dat hoeft ook niet. Alles op zijn tijd … Veel sterkte en warmte toegewenst.”

Laatste nieuws