ShowbizzTime

Affaire van prins Harry plots uitgelekt: "De perfecte man voor mij"

Prins Harry
I Foto: Photonews I
door Redactie

Een realityster onthult dat ze op 34-jarige leeftijd een affaire had met de toen 21-jarige prins Harry. Intussen is Harry getrouwd met Meghan Markle, maar voordien kende hij heel wat vrouwen.

 Het gaat om Catherine Ommanney, bekend van het programma The Real Housewives of DC. Ze onthult dat ze een maandenlange affaire had met de Britse prins. Hij was toen 21 en zij 34 en moeder van twee kinderen.

Volgens Catherine droomde Harry ervan om een gewoon leven te leiden. “Ik betwijfel of ik in Harry’s boek zal staan, aangezien een prins er niet vandoor kan gaan met een 34-jarige moeder van twee, dat is gewoon niet de bedoeling”, zegt ze in The Sun.

De relatie speelde zich af in 2006 en ondanks het leeftijdsverschil had Catherine een geweldige tijd met de prins. “Ik had de tijd van mijn leven toen ik bij Harry was, omdat we elkaars gevoel voor humor begrepen. Zonder arrogant te zijn, denk ik dat we allebei behoorlijk op elkaar vielen, hoewel hij veel te jong was voor mij. Als hij geen koninklijke was en misschien tien jaar ouder, zou hij mijn perfecte man zijn.”

Laatste nieuws