Adriaan Van den Hoof praat voor het eerst op tv over beschuldigingen: "Foute dingen gedaan bij mijn partners" Nieuws
Nieuws

Adriaan Van den Hoof praat voor het eerst op tv over beschuldigingen: "Foute dingen gedaan bij mijn partners"

Adriaan Van den Hoof praat voor het eerst op tv over beschuldigingen: "Foute dingen gedaan bij mijn partners"

Adriaan Van den Hoof doorbreekt voor het eerst het stilzwijgen na de beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres. Vorige week gaf hij voor het eerst een uitgebreid interview in Het Belang van Limburg. Op woensdag verscheen hij voor de eerste keer op televisie in 'De Tafel van Vier' op Play4.

Een tijdje geleden moest Adriaan Van den Hoof opkrassen bij 'Switch'. Volgens de VRT gebeurde dat in het kader van een verjongingskuur, maar er waren toen ook klachten over grensoverschrijdend gedrag. "Ik heb nog altijd geen idee wat die klachten precies inhouden", vertelde de presentator op woensdag bij Gert Verhulst in 'De Tafel van Vier'.

Bovendien wilde hij graag duidelijkheid scheppen over zijn situatie. Zo heeft de presentator naar eigen zeggen niets verkeerds gedaan op de werkvloer, maar enkel in zijn privéleven. "Ik heb niks verkeerds gedaan op de werkvloer. Het ging om zaken uit mijn privéleven. En daar heb ik inderdaad fouten dingen gedaan bij mijn partners", aldus de presentator.

"Ik ben niet trouw geweest en heb verschillende relaties tegelijk gehad", legt hij uit. "Ik ben soms een puinhoop in mijn privé", geeft hij ook toe. Maar op de werkvloer heeft hij nooit iets misdaan. "Het zijn privézaken waar niemand iets mee te maken heeft", aldus Van den Hoof. Hij wil nu vooral verdergaan met zijn leven. “Dat ik iets verkeerd gedaan heb, dat is waar. Maar ik ga mijn leven er niet meer door laten bepalen", besloot de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws