Adriaan Van den Hoof opnieuw aan de slag bij VRT na beschuldigingen? Presentator schept duidelijkheid Nieuws
Nieuws

Adriaan Van den Hoof opnieuw aan de slag bij VRT na beschuldigingen? Presentator schept duidelijkheid

Adriaan Van den Hoof opnieuw aan de slag bij VRT na beschuldigingen? Presentator schept duidelijkheid

Vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat verschillende vrouwen Adriaan Van den Hoof beschuldigden van grensoverschrijdend gedrag in de privésfeer. Sindsdien hebben we hem niet meer op tv gezien, maar komt daar binnenkort verandering in?

Adriaan Van den Hoof werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag door meerdere vrouwen. Zij hadden dat gemeld aan de vertrouwenspersoon van de openbare omroep. Na de beschuldigingen verdween de presentator van het scherm, want momenteel presenteert Fien Germijns ‘Switch’. “Wat er gebeurd is, had niets met mijn werk te maken”, vertelt Adriaan nu aan Het Belang van Limburg.

“Er lopen geen zaken of klachten tegen mij en in mijn professioneel leven heb ik niemand iets verkeerd gedaan”, klinkt het. Echter werd hij wel vervangen als de presentator van ‘Switch’. “Dat was in het kader van vernieuwingen en diversiteit, heeft men mij gezegd”, zegt Van den Hoof. “Enkele magazines hebben dat verbonden met privégebeurtenissen uit een ver verleden. Allerlei verhalen en veel insinuaties, maar niets is of was gelinkt aan mijn televisiewerk”, legt hij uit.

Verder maakt hij duidelijk dat hij zich wil focussen op de toekomst. “Dus ik sluit het zeker niet uit dat ik nog tv-werk ga doen”, geeft hij toe. Toch dachten velen dat de banden met de VRT waren doorgeknipt. “Niet dat ik weet, het contact is er nog”, klinkt het kort en bondig. “De captatie van mijn recentste show zal eerst te zien zijn op Streamz en zal daarna worden uitgezonden door de VRT”, aldus Adriaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws