Verrassing van jewelste bij 'The Masked Singer': deze 2 ex-deelnemers worden nieuwe speurders Nieuws
Nieuws

Verrassing van jewelste bij 'The Masked Singer': deze 2 ex-deelnemers worden nieuwe speurders

Verrassing van jewelste bij 'The Masked Singer': deze 2 ex-deelnemers worden nieuwe speurders

Binnenkort start het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' op VTM. Daarin zullen ook twee nieuwe speurders hun intrede maken. En dat zijn geen onbekenden.

Zo zullen ex-deelnemers Bart Cannaerts (42) en Tine Embrechts (47) het speurdersteam van 'The Masked Singer' versterken. Cannaerts kroop vorig jaar in het pak van de Cycloop, Embrechts in dat van Flamme Fatale. Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman blijven in het speurdersteam zitten, maar Karen Damen en Ruth Beeckmans worden vervangen.

Tine, Bart, Julie, Kevin en Andy vormen een poule van vijf vaste speurders en zullen afwisselend in verschillende combinaties achter de paneldesk zitten. Ook dit seizoen krijgen ze het gezelschap van een aantal geheime, verrassende mystery speurders.

“Het is echt ongelooflijk moeilijk”, onthult Embrechts al in Het Laatste Nieuws over het nieuwe seizoen. “Thuis heb je tijd om de filmpjes twintig keer te herbekijken en elke toon te analyseren, maar in onze oortjes is het bijna onmogelijk om iemand te herkennen. Van een paar stemmen weet ik zelfs nog altijd niet of het nu om een man of een vrouw gaat", aldus de actrice.

De vijf speurders in 'The Masked Singer'. Bron: VTM
De vijf speurders in 'The Masked Singer'. Bron: VTM

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws