Actrice Leen Dendievel deelt hartverscheurend nieuws: "Enorm veel sterkte" Nieuws
Nieuws

Actrice Leen Dendievel deelt hartverscheurend nieuws: "Enorm veel sterkte"

Actrice Leen Dendievel deelt hartverscheurend nieuws: "Enorm veel sterkte"

Actrice Leen Dendievel, die bij het grote publiek vooral bekend werd door haar rol als transgender Kaat Bomans in 'Thuis', heeft zeer somber nieuws te melden op Instagram. Zo laat de 39-jarige zangeres, die al jaren een relatie heeft met zanger Udo (46), weten dat ze iemand dierbaar verloren is.

Een van de twee katten van Leen Dendievel is namelijk zopas onverwacht overleden. "Dierenliefde is de beste liefde! Puur, oprecht en ooh, wat was je grappig. We gaan je missen Luisje!", schrijft Dendievel bij een foto van haar overleden kat.

Heel wat mensen willen Leen dan ook een hart onder de riem steken. “Oh, enorm veel sterkte. Warme knuffel van ons”, schrijft Julie Vermeire. “Oh, dat doet zo’n pijn! Knuffel”, reageert ‘Big Brother’-deelneemster Liese Luwel. “Heel veel sterkte met het verlies” en “Dikke knuffels”, klinkt het ook nog in de reacties.

Kapot van verdriet

Ook Udo deelde een pakkend bericht op Instagram. "Dag Luis, mooiste, liefste poes van de wereld. Kapot van verdriet. Niet te vatten dat je er niet meer bent", schreef hij bij een prachtige foto van zijn twee katten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws