Twee jaar na haar hartoperatie: actrice Janine Bischops (81) deelt erg somber nieuws over haar gezondheid Nieuws
Nieuws

Twee jaar na haar hartoperatie: actrice Janine Bischops (81) deelt erg somber nieuws over haar gezondheid

Twee jaar na haar hartoperatie: actrice Janine Bischops (81) deelt erg somber nieuws over haar gezondheid

Janine Bischops sukkelt al een enkele jaren met haar gezondheid. Twee jaar geleden moest de 81-jarige actrice nog afgevoerd worden naar het ziekenhuis toen ze op de set van '#LikeMe' stond. Nu heeft Janine nog meer droevig nieuws te melden over haar gezondheid.

In 2020 ging het al een eerste keer grondig mis voor de actrice. "Ik was bewusteloos gevallen in de gang en werd wakker in een plas bloed met een grote bult op m’n hoofd. Dat was schrikken hoor", vertelt Janine Bischops deze week in Primo. Blijkbaar had ze een bloeddrukval gehad.

"Het was zo erg dat ik mijn teksten niet meer kon onthouden", aldus de actrice. Helaas verloor ze daarna opnieuw veel bloed. "Op de set is het dan opnieuw hevig beginnen bloeden. En lang hoor. Meer dan een maand is een verpleegster me dagelijks komen verzorgen toen", zegt Janine. Eén jaar later liep het opnieuw mis. Deze keer op de set van '#LikeMe'.

"Een jaar later werd ik met spoed geopereerd nadat ik op de set van ‘#LikeMe’ een druk voelde op m’n borst", legt de actrice uit. Ze heeft toen twee stents gekregen. Toch ondervindt ze vandaag nog altijd problemen met haar bloeddruk. "Soms ervaar ik nog een hypo", vertelt Bischops. "Dan moet ik snel suiker innemen. Ik slik nu de zwaarste bloedverdunners die er zijn", aldus de actrice. Ze probeert dan ook om zo gezond mogelijk te leven. "Mijn grootste plan is gezond blijven, maar mijn Bourgondische leven houd ik aan", besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws