Actrice Barbara Sarafian (54) deelt hartverscheurend nieuws: "Ik overleef dit niet" Nieuws
Nieuws

Actrice Barbara Sarafian (54) deelt hartverscheurend nieuws: "Ik overleef dit niet"

Actrice Barbara Sarafian (54) deelt hartverscheurend nieuws: "Ik overleef dit niet"

Barbara Sarafian schittert al enkele maanden in 'Zillion', de film over de gelijknamige legendarische Antwerpse club. Daarin vecht haar personage tegen kanker. Ook in het echte leven werd de 54-jarige actrice al geconfronteerd met de ziekte. Zo stierf haar mama enkele jaren geleden aan kanker. Op Instagram staat Barbara nu stil bij dat grote verlies.

Actrice Barbara Sarafian verloor in 2010 haar mama. Ze leed aan longkanker en was ongeneeslijk ziek. Haar vader én stiefvader stierven al een tijdje daarvoor. In NINA vertelde Barbara Sarafian eerder al dat het verlies van haar moeder haar nog altijd erg zwaar valt.

“Het is nu twaalf jaar geleden. En nee, het gemis gaat niet over”, vertelde de actrice vorig jaar. Op Instagram staat ze nu opnieuw stil bij dat zware verlies. "Waar was mijn hoofd. Mijn liefdeshoofd. 13 jaar geleden. Ik dacht: ik overleef dit niet. Of wel? Ik wist niet waar te gaan. Ik heb mijn ouders toen verloren", schrijft de actrice bij een foto uit de oude doos.

"Mijn kind (Barbara's 26-jarige zoon Julian red.) was zijn stabiele oer-baken voorgoed kwijt", vervolgt de actrice. "Toch zouden we blijven roeien, groeien. Praten. Communiceren al was het met de ogen", klinkt het verder. De actrice wilde dan ook iedereen die iemand verloren heeft een hart onder de riem steken. "Aan allen die hun geliefden, hun beestjes ... hebben moeten laten gaan, die hun hart voor een stuk denken te verliezen ... heel veel liefde aan jullie", schrijft de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws