Actrice Barbara Sarafian choqueert volgers met beelden van kaal hoofd: "Wow!" Nieuws
Nieuws

Actrice Barbara Sarafian choqueert volgers met beelden van kaal hoofd: "Wow!"

Actrice Barbara Sarafian choqueert volgers met beelden van kaal hoofd: "Wow!"

Barbara Sarafian schittert momenteel in de succesfilm 'Zillion'. Op Instagram heeft de 54-jarige actrice nu ook enkele opvallende beelden gedeeld uit die film.

Barbara Sarafian speelt in 'Zillion' de moeder van Zillion-baas Frank Verstraeten (Jonas Vermeulen). Daarin probeert ze haar zoon in het gareel te houden terwijl ze zelf voor de vierde keer vecht tegen kanker.

Daarvoor moest Barbara Sarafian ook met een kaal hoofd verschijnen in de film. Op haar Instagram Stories deelde de actrice nu enkele beelden van haar kale hoofd. "Scheren is niet nodig met deze kletskop/pruikenmeester", schrijft de actrice bij een foto van haar kale hoofd en kapper Alexander Kinds.

Ook op haar Instagrampagina deelde ze een foto van haar kale hoofd. "Wow!", klinkt het onder meer in de reacties. De film 'Zillion' werd namelijk genomineerd voor de Ensors in de categorie 'Beste make-up'. Barbara Sarafian is ook zelf genomineerd ‘Beste acteerprestatie in een ondersteunende rol’. Op zaterdag 4 februari 2023 weten we of Barbara Sarafian een award in de wacht kon slepen want dan worden de Ensors uitgereikt.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws