Actrice Barbara Sarafian (54) verbluft volgers met sensuele foto: "Wauw, beauty!" Nieuws
Nieuws

Actrice Barbara Sarafian (54) verbluft volgers met sensuele foto: "Wauw, beauty!"

Actrice Barbara Sarafian (54) verbluft volgers met sensuele foto: "Wauw, beauty!"

Barbara Sarafian schittert al enkele maanden in ‘Zillion’, de film over de legendarische Antwerpse club Zillion. Daarin vecht haar personage tegen kanker, maar nu laat de 54-jarige actrice zich van een heel andere kant zien op Instagram.

Barbara Sarafian is al meermaals in de prijzen gevallen voor haar acteerprestaties. Zo kreeg ze enkele jaren geleden nog de Boccalino d’Oro Prijs voor Beste Actrice op het Internationaal Filmfestival van Locarno. Maar Barbara Sarafian is veel meer dan een actrice alleen.

Zo heeft ze ook een eigen kledingmerk, FOKKOF, bekend van de T-shirts en pullen met het opschrift ‘FOKKOF’. Maar op Instagram laat de actrice zich nu van een heel andere kant zien. Zo deelde Barbara Sarafian een zeer sensuele foto van zichzelf.

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de foto. Zij vinden allemaal dat Barbara er geweldig uitziet op het kiekje. “Klasse!”, “Prachtfoto!”, “Omg zo knap!”, “Wauw!”, “Schitterende foto!”, “Wow, knappe dame!”, “Zeer mooie foto!” en “Beauty!”, klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws