Actrice Barbara Sarafian (54) compleet gebroken na onverwacht overlijden Nieuws
Nieuws

Actrice Barbara Sarafian (54) compleet gebroken na onverwacht overlijden

Actrice Barbara Sarafian (54) compleet gebroken na onverwacht overlijden

Heel wat mensen in de tv-wereld zijn momenteel in diepe rouw. Zo is de wereldberoemde Amerikaanse acteur Tom Sizemore zopas overleden. Ook actrice Barbara Sarafian is erg aangedaan door zijn plotse dood.

Tom Sizemore overleed vorige week vrijdag op 61-jarige leeftijd. Sizemore was vooral bekend door zijn rollen in films als ‘Saving Private Ryan’, ‘Black Hawk Down’, ‘Witness Protection’, ‘Pearl Harbor’, 'Heat' en 'Natural Born Killers’.

De acteur werd vorige maand met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij getroffen werd door een hersenbloeding. Daarna lag hij enkele weken in coma maar uiteindelijk werd de beademing stilgezet. Op Instagram deelde acteur Sven De Ridder (48) een pakkend bericht ter ere van de overleden acteur.

"Rust in vrede Tom Sizemore", schrijft hij bij een prachtige zwart-witfoto van de Amerikaanse acteur. Ook Barbara Sarafian liet een reacties achter onder zijn bericht. "Whuuut?!", schreef ze vol ongeloof bij het bericht van Sven. De actrice is duidelijk ook erg aanslagen door het droevige nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws