Actrice An Swartenbroekx heeft zeer somber nieuws over haar gezondheid: "Geen optie meer" Nieuws
Nieuws

Actrice An Swartenbroekx heeft zeer somber nieuws over haar gezondheid: "Geen optie meer"

Actrice An Swartenbroekx heeft zeer somber nieuws over haar gezondheid: "Geen optie meer"

An Swartenbroekx besloot een halfjaar geleden om haar droom na te jagen. Zo kocht ze samen met haar man Guido een huis in het Spaanse Andalusië. Maar helaas heeft de actrice en schrijfster nu ook slecht nieuws te melden over haar gezondheid.

Zo vertelt Swartenbroekx deze week in Story dat ze helaas nooit meer zal kunnen acteren door gezondheidsproblemen. "Dat gaat niet meer met mijn stem. Nu klink ik oké, maar mijn stem is kapot", aldus de actrice.

Ze vertelt ook wat er precies aan de hand is. "Er zit een tremor op die ritmische veranderingen in volume en toonhoogte veroorzaakt, waardoor het lijkt alsof ik zenuwachtig ben of in tranen ga uitbarsten, terwijl ik de gelukkigste mens ter wereld ben", legt An uit.

Daardoor zullen we haar ook nooit meer aan het werk zien als actrice. "Ik heb mijn stem niet altijd onder controle, waardoor acteren geen optie meer is", vertelt An. Maar dat vindt ze gelukkig niet zo erg. "Nu wil ik vooral creëren. Van een wit blad beginnen", aldus de actrice. An is namelijk al een tijdje aan de slag als scenarioschrijfster voor diverse reeksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws