Acteur Sven De Ridder compleet van slag na plots overlijden: "Een legende kwijtgeraakt" Nieuws
Nieuws

Acteur Sven De Ridder compleet van slag na plots overlijden: "Een legende kwijtgeraakt"

Acteur Sven De Ridder compleet van slag na plots overlijden: "Een legende kwijtgeraakt"

Sven De Ridder is in diepe rouw. Dat laat de 48-jarige acteur weten via zijn Instagrampagina. De Ridder heeft namelijk zopas zeer somber nieuws vernomen.

Zo is de bekende Amerikaanse acteur Michael Lerner plots overeden. Hij stierf op 81-jarige leeftijd en was onder meer te zien in films als ‘Godzilla’, 'Elf', ‘X-Men: Days of Future Past’ en ‘Barton Fink’. Voor die laatste film werd hij ook genomineerd voor een Oscar in de categorie ‘Beste mannelijke bijrol’.

Het was de neef van Lerner die afgelopen zondag het droevige nieuws bekendmaakte. “We zijn afgelopen nacht een legende kwijtgeraakt. Het is moeilijk in woorden te vatten hoe briljant mijn oom Michael was, en de invloed die hij op mij had", schreef hij op Instagram.

Aan wat de acteur precies overleden is, is niet geweten. Op Instagram laat Sven De Rider nu weten dat hij erg aangedaan is door het plotse overlijden van de acteur. "Rust in vrede, acteur Michael Lerner", schrijft hij bij een foto van de overleden acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws