Acteur Louis Talpe (41) heeft slecht nieuws te melden over zijn gezondheid Nieuws
Nieuws

Acteur Louis Talpe (41) heeft slecht nieuws te melden over zijn gezondheid

Acteur Louis Talpe (41) heeft slecht nieuws te melden over zijn gezondheid

Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany zijn de trotse ouders van twee zoontjes. Maar de komst van hun twee kinderen heeft blijkbaar ook zware impact op de gezondheid van de 'Onder vuur'-acteur. Dat laat Louis Talpe zelf weten via Instagram.

Acteur Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany hebben samen twee zoontjes. In juli 2020 verwelkomden ze hun eerste zoontje, Lion. Anderhalf jaar later mochten ze hun tweede kindje verwelkomen, zoontje Phoenix. Die vierde onlangs nog zijn eerste verjaardag.

Maar sinds de komst van zijn twee kinderen, is de acteur heel vaak ziek. Dat schrijft Louis Talpe op zijn Instagrampagina bij een foto van zijn gezin. "Ik ben de afgelopen 2,5 jaar al meer ziek geweest dan ik ooit ben geweest in de afgelopen 15 jaar", vertelt de acteur.

"Ik had nooit verwacht dat al die kindervirussen keer op keer zo'n zware impact op me zouden hebben", vervolgt hij. Maar dat houdt hem gelukkig niet tegen om zijn twee zoontjes regelmatig eens stevig vast te pakken. "Ze zullen me er nooit van weerhouden om de drie liefdes van mijn leven te knuffelen", aldus de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws