Acteur Jaak Van Assche (82) heeft bijzonder droevig nieuws over zijn gezondheid Nieuws
Nieuws

Acteur Jaak Van Assche (82) heeft bijzonder droevig nieuws over zijn gezondheid

Acteur Jaak Van Assche (82) heeft bijzonder droevig nieuws over zijn gezondheid

Afgelopen weekend ging de langverwachte film van 'De Zonen van Van As' in première. Daarin is uiteraard ook een grote rol weggelegd voor Jaak Van Assche. Maar de acteur heeft nu ook minder goed nieuws over zijn gezondheid.

Jaak Van Assche schittert momenteel in 'De Zonen van Van As: De Cross'. Daarnaast vertolkt hij al jaren het personage van de dementerende Alfons in 'Familie'. Daarin zit hij in een woon-zorgcentrum, een plek waar hij zichzelf niet meteen ziet wonen. "Ik zou dat liever vermijden. Als het niet anders kan, hoop ik dat niet meer al te bewust mee te maken", vertelt Jaak deze week in Dag Allemaal.

Op mentaal vlak gaat het namelijk nog altijd erg goed met de acteur. "Mentaal voel ik me erg goed, ja. Een zegen op mijn leeftijd, dat besef ik maar al te goed. Ik kan genieten van het leven, niets moet nog", aldus de acteur. Maar helaas heeft hij ook minder goed nieuws over zijn gezondheid.

"Fysiek gaat het soms wat minder", bekent Van Assche. Daardoor acteer hij nu ook minder. "Bij ‘Familie’ heb ik een contract voor één draaidag per week. Zo blijft het comfortabel en kan ik het nog lang volhouden", besluit Jaak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws