Aaron Blommaert doet straffe onthulling over Raven in 'Familie': "Dit gaat niemand verwachten van hem" Nieuws
Nieuws

Aaron Blommaert doet straffe onthulling over Raven in 'Familie': "Dit gaat niemand verwachten van hem"

Aaron Blommaert doet straffe onthulling over Raven in 'Familie': "Dit gaat niemand verwachten van hem"

Aaron Blommaert is graag gezien bij de 'Familie'-kijkers. Hij speelt er nu al enkele jaren de rol van Raven. De vraag is of Raven zo populair zal blijven onder de fans.

Aaron heeft zelf wel een verklaring waarom Aaron zo graag gezien is door de kijkers. “Dat ligt vooral aan het personage, denk ik. Raven is erg populair op dit moment omdat hij relatief weinig fout doet", zegt hij in Dag Allemaal. "Kijkers hebben graag goeieriken."

Er komen echter straffe verhaallijnen aan en het lijkt er sterk op dat Raven gaat veranderen. "Ik ben wel benieuwd of dat zo zal blijven. Ik ga dingen spelen die niemand zal verwachten. ‘Familie’ mag van mij zeker nog een tijdje doorgaan", klinkt het.

Aaron zegt zelf ook een familiemens te zijn. "Zeker, ik woon nog steeds thuis bij mijn ouders, broer en zus in Aalst. Dat is heel makkelijk, want ik heb een drukke agenda en zo moet ik me niets aantrekken van de was, de plas en het eten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws