8,5 maanden na hun huwelijk: Joren uit 'Blind Getrouwd' kondigt bijzonder nieuws aan over Lien Nieuws
Nieuws

8,5 maanden na hun huwelijk: Joren uit 'Blind Getrouwd' kondigt bijzonder nieuws aan over Lien

8,5 maanden na hun huwelijk: Joren uit 'Blind Getrouwd' kondigt bijzonder nieuws aan over Lien

Het is inmiddels al ruim acht maanden geleden dat Joren Dumont en Lien Opdebeeck in het huwelijksbootje stapten in 'Blind Getrouwd'. Op Instagram heeft Joren nu een bijzonder bericht gedeeld over zijn ex-vrouw.

Joren en Lien bleken helaas geen match te zijn in ‘Blind Getrouwd’. De twee voelden op geen enkel moment een romantische klik. Ondertussen liggen de opnames ook al een hele tijd achter de rug. Toch vindt Joren het nog altijd erg jammer dat het niets geworden is met Lien.

“Soms denk ik nog wel: ‘Doemme, toch spijtig dat het niet gelukt is'”, vertelde Joren enkele weken geleden in TV Familie. Maar inmiddels staat hij wel opnieuw open voor de liefde. "Ik voel dat ik alles stilletjesaan een plaats heb kunnen geven en dat ik klaar ben voor iets nieuws”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat.

Maar op zijn Instagramverhaal had Joren nu ook bijzonder nieuws te melden over zijn ex-vrouw Lien. Zij was namelijk jarig. "Dames en heren, mag ik een daverend applaus voor mijn jarige ex-vrouw?", schrijft Joren bij een prachtige foto van hun tweetjes.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws