7 jaar na de dood van Eddy Wally heeft Marina erg somber nieuws te melden: "Diep in de put" Nieuws
Nieuws

7 jaar na de dood van Eddy Wally heeft Marina erg somber nieuws te melden: "Diep in de put"

7 jaar na de dood van Eddy Wally heeft Marina erg somber nieuws te melden: "Diep in de put"

Het is inmiddels al 7 jaar geleden dat Vlaanderen afscheid moest nemen van Eddy Wally. Helaas heeft zijn dochter, Marina Wally (65), nu bijzonder droevig nieuws te melden in Dag Allemaal.

Marina Wally gaat door een bijzonder moeilijke periode. Zo vertelt ze in Dag Allemaal dat ze momenteel gestalkt wordt door een man die de rolstoel van haar vader, wijlen Eddy Wally, heeft opgekocht. “Ja, ik heb die rolstoel enkele jaren geleden weggedaan. Ik was de ouderlijke villa aan het opruimen en hij stond in de weg. Ik heb die rolstoel toen aan een kinderkankerfonds in Gent geschonken", steekt Marina van wal.

Ze had toen wel expliciet gevraagd om hem niet door te verkopen achter haar rug. Maar nu blijkt dat een handelaar in rolstoelen haar vaders exemplaar opkocht voor 200 euro. "Hij had de directeur van het kinderkankerfonds wijsgemaakt dat de rolstoel voor zijn zieke vrouw was. Erg hé", aldus Marina.

Een schande

“Ik zit diep in de put", gaat ze verder. Volgens Marina wordt ze nu namelijk gestalkt door de man. “Hij hengelt naar een foto van m’n pa in die rolstoel. Om zo meer geld te kunnen vragen, natuurlijk", zegt Marina. "Hij belde me meermaals, maar omdat ik bleef weigeren, schold hij me uit voor rotte vis. Ik zie dat hij op tweedehandssites een foto gebruikt met in de rolstoel een boek met papa op de cover. Een schande!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws