Verschrikkelijke onthullingen over zanger Danny Fabry: "Al 30 jaar lang verziekt hij mijn leven" Nieuws
Nieuws

Verschrikkelijke onthullingen over zanger Danny Fabry: "Al 30 jaar lang verziekt hij mijn leven"

Verschrikkelijke onthullingen over zanger Danny Fabry: "Al 30 jaar lang verziekt hij mijn leven"

Naasten hangen in Dag Allemaal een zeer pijnlijk beeld op van de 74-jarige zanger Danny Fabry. Danny Esseldeurs, de zoon van Danny Fabry, haalt zwaar uit naar zijn vader.

Al jarenlang leeft Esseldeurs op voet van oorlog met zijn vader. Danny Fabry heeft drie kinderen, maar slechts met één heeft hij nog contact. "Als hij zichzelf maar op de voorgrond kan schuiven. Hij doet ook liever alsof hij maar één kind heeft in plaats van drie", vertelt zijn zoon Danny Junior. "Lauren, z’n dochter met zijn derde vrouw Georgette, is de enige die telt. Kelly en ik bestaan niet meer voor hem."

"Tegen klanten van mijn café zegt vader dat ik crapuul ben en dat ze beter wegblijven uit mijn zaak", vervolgt Danny Junior. "Da’s toch schandalig? Ik ben daar al klanten door verloren, hé, door die achterbakse manipulator. Al 30 jaar lang verziekt hij mijn leven.”

Ook Jeanine, de zus van Danny Fabry, is niet te spreken over haar broer. Haar woede gaat terug tot de tijd van het overleden van hun moeder. Toen zat Danny in Thailand. "Ze was doodziek toen hij vertrok en we wisten dat het elk moment gedaan kon zijn", vertelt Jeanine. "Dat hij per se toch wilde vertrekken, maakte me razend. Wie doet zoiets als zijn moeder op sterven ligt? Voor hij vertrok, zei hij zelfs: ‘Als ze overlijdt terwijl ik op reis ben, begraaf haar dan maar, want ik ga daar niet voor terugkeren.’”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws