Marthe van K3 maakt iets onwaarschijnlijks mee en deelt uniek plaatje: "Jaloers!" Nieuws
Nieuws

Marthe van K3 maakt iets onwaarschijnlijks mee en deelt uniek plaatje: "Jaloers!"

Marthe van K3 maakt iets onwaarschijnlijks mee en deelt uniek plaatje: "Jaloers!"

Marthe De Pillecyn heeft de avond van haar leven gehad. Het K3’tje heeft haar idool live aan het werk kunnen zien en na het optreden wachtte er nog een grote verrassing op haar.

Marthe De Pillecyn en Julia Boschman moeten het momenteel even met hun tweetjes doen nu Hanne Verbruggen recent mama is geworden. Ondanks de drukte heeft Marthe toch enorm genoten van een vrije avond, want ze is naar het concert van Bryan Adams geweest in de Lotto Arena in Antwerpen.

Op haar Instagrampagina deelt ze verschillende filmpjes van het concert. Zo laat ze onder meer korte fragmentjes zien van zijn hitsingles ‘Run to you’ en ‘Heaven’. Als kers op de taart mocht Hanne ook nog even langs de backstage passeren, want daar mocht ze Bryan Adams in levende lijve ontmoeten.

Marthe van K3 maakt iets onwaarschijnlijks mee en deelt uniek plaatje: "Jaloers!"

Op haar Instagrampagina deelt ze nu een selfie met hem en Marthe ziet er dolgelukkig uit. "Bedankt voor je vrijgevigheid, gastvrijheid en vriendelijkheid”, schrijft ze erbij. “Zalig!”, “Zo blij voor je” en “Hoe mooi dat je je idool ontmoet”, klinkt het meermaals in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws