3 jaar na 'Blind Getrouwd'-deelname: Laura Lieckens haalt stevig uit naar programmamakers Nieuws
Nieuws

3 jaar na 'Blind Getrouwd'-deelname: Laura Lieckens haalt stevig uit naar programmamakers

3 jaar na 'Blind Getrouwd'-deelname: Laura Lieckens haalt stevig uit naar programmamakers

Drie jaar geleden stapte Laura Lieckens in het huwelijksbootje met Sonny. Al snel kreeg de blondine harde kritiek te slikken. Nu praat ze daar openhartig over en ze heeft ook nog een scherpe boodschap voor de programmamakers.

Laura Lieckens is bekend geworden door haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Ze werd drie jaar geleden gematcht met Sonny, maar uiteindelijk besloten ze tijdens de opnames al om uit elkaar te gaan. “De relatie tussen Sonny en mij is door de programmamakers weergegeven zoals ze was”, vertelt Laura aan Het Laatste Nieuws. “Het wás gewoon een moeizaam parcours”, bevestigt ze.

Daar heeft Laura dan ook niets over te zeggen, maar wel over de harde kritiek die ze te verduren kreeg. Zo kreeg ze onder andere heel wat commentaar op haar uiterlijk en haar persoonlijkheid. Dat mensen haar niet leuk vonden, ligt volgens haar misschien dan ook aan de beelden die de kijkers te zien kregen. “Ik vind het spijtig dat de makers veel leuke beelden van mij niet hebben getoond”, geeft ze eerlijk toe.

Zo legt ze uit dat er onder andere gefilmd werd tijdens hun housewarming en een verjaardagsfeestje, maar dat die beelden niet gebruikt werden in het programma. “Zo ontstond er een beeld van mij waarin vooral de negatieve kanten werden benadrukt", legt ze uit. "Dat vond ik jammer”, onderstreept ze. “Al heb ik nooit spijt gehad van mijn deelname”, besluit Laura.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws