Roel Vanderstukken in de problemen door rol in 'Familie': "En het kan niet anders" Nieuws
Nieuws

Roel Vanderstukken in de problemen door rol in 'Familie': "En het kan niet anders"

Roel Vanderstukken in de problemen door rol in 'Familie': "En het kan niet anders"

Benny heeft in 'Familie' nu een nieuw, samengesteld gezin. Hij is samen met Samira en kreeg er drie kinderen bij. Acteur Roel Vanderstukken is ontzettend blij met die nieuwe wending.

“Ja, dat nieuw samengesteld gezin is een warme plek waar veel liefde aanwezig is. Dat gaan we tonen. En dat is ook welkom naast alle kommer en kwel in Familie", zegt Roel in TeVeBlad.

Hoewel hij heel blij is met deze wending, zit er ook een zeer vervelende keerzijde aan de medaille van dit hele verhaal. "Ik ben echt in de wolken met deze nieuwe start voor Benny. Al zorgt deze verhaallijn er wel voor dat ik mijn eigen kinderen minder zie.”

Roel heeft met Toets (11) en Ramses (7) twee kinderen. Toets speelde zelfs al even mee in 'Familie'. Hij ziet zijn kinderen helaas nu minder door deze nieuwe verhaallijn in 'Familie'. Dat komt omdat de kinderen van Samira in de soap voornamelijk op woensdagnamiddag op de set worden verwacht vanwege schoolverplichtingen.

Niet erg

"Dat betekent dat ik bijna iedere woensdagnamiddag op de set wordt verwacht. Voorheen was ik dan thuis", zegt Roel. Even aanpassen dus, maar zijn kinderen vinden het naar eigen zeggen niet zo erg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws