1,5 jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: zo gaat het nu met boer Kim en Emi Nieuws
Nieuws

1,5 jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: zo gaat het nu met boer Kim en Emi

1,5 jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: zo gaat het nu met boer Kim en Emi

Sinds enkele weken kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Maar hoe gaat het nog met boer Kim en zijn uitverkorene Emi van vorig jaar? Dat onthullen de twee nu op Instagram.

Vorig jaar konden we in 'Boer zkt Vrouw' zien hoe boer Kim eerst voor Ginny koos. Toch had hij al snel spijt van zijn keuze. Zo lag zijn hart eigenlijk bij Emi. Uiteindelijk koos hij dus ook voor die laatste.

Hoewel wij die beelden pas in mei vorig jaar te zien kregen, vormen Kim en Emi al een koppel sinds augustus 2021. Zo vierden ze afgelopen zomer nog hun eenjarig jubileum. Inmiddels woont Emi ook al bij haar boer in Gingelom.

Ruim 1,5 jaar later lijken de twee nog altijd smoorverliefd op elkaar. Afgelopen zondag trokken ze er nog samen op uit voor een prachtige wandeling in Gingelom. "De heuveltjes van Gingelom", schreef boer Kim op Instagram bij een schattige foto van hun tweetjes. De liefde is dus duidelijk nog niet bekoeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws