1 jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: zo gaat het nu met Amber en William Nieuws
Nieuws

1 jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: zo gaat het nu met Amber en William

1 jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: zo gaat het nu met Amber en William

Afgelopen zomer maakten Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' het heuglijke nieuws bekend dat ze opnieuw aan het daten waren. Kort daarna maakten ze hun relatie Insta-officieel. Maar hoe gaat het ondertussen nog met de twee tortelduifjes?

Aan het einde van 'Boer zkt Vrouw' liet William weten dat hij liever als vrienden wilde verdergaan met Amber. Toch bleven de twee achteraf afspreken met elkaar. En die dates resulteerden uiteindelijk toch in een relatie. Zo verklaarden Amber en William in de zomer van 2022 officieel de liefde aan elkaar.

Na die bekendmaking staken ze hun liefde ook niet meer weg. Zo delen Amber en William regelmatig schattige kiekjes van hun tweetjes op Instagram. En de liefde blijkt zoveel maanden later nog altijd even groot te zijn.

Zo postte Amber zopas nog een prachtige fotocollage op haar Instagramverhaal. Daarop zien we verschillende kiekjes van hun twee samen. "Mijn meest gelukkige plek", schreef Amber er toepasselijk bij. De twee zijn duidelijk nog altijd smoorverliefd op elkaar.

Bron: Instagram Stories @amberdiddens
Bron: Instagram Stories @amberdiddens

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws