Zware tegenslag voor Gert Verhulst: Studio 100-baas heeft slecht nieuws te melden Celebs
Celebs

Zware tegenslag voor Gert Verhulst: Studio 100-baas heeft slecht nieuws te melden

Zware tegenslag voor Gert Verhulst: Studio 100-baas heeft slecht nieuws te melden

Twee maanden geleden ging de Studio 100-musical 'Red Star Line', die geschreven werd door Gert Verhulst, in première. Inmiddels lopen de voorstellingen nog steeds, maar aflopen weekend ging het helaas volledig mis tijdens een van de voorstellingen.

Zaterdagmiddag moest de musical 'Red Star Line' namelijk noodgedwongen worden stilgelegd. Dat meldt Het Nieuwsblad. De productie kampte met technische problemen met een van de tribunes. Daardoor moest het publiek na de pauze een tijdlang in het donker op hun plaats blijven zitten.

Helaas raakten de problemen niet opgelost en ook bij de avondvoorstelling ging het mis. Door de technische problemen startte de avondvoorstelling met dertig minuten vertraging, maar ook die moest worden stilgelegd door dezelfde problemen. "We moesten iedereen naar huis sturen", klinkt het bij Studio 100.

Technische voorstelling

"Er waren wat problemen met deze technisch zeer hoogwaardige voorstelling. We hebben het ter plaatse proberen te verhelpen, maar jammer genoeg was er meer tijd nodig om het euvel te verhelpen", aldus Studio 100. Zondag stonden er opnieuw twee voorstellingen op de planning. Die hebben gelukkig zonder problemen kunnen plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws