Zwangere Frances Lefebure maakt zich zorgen: "Daar ben ik bang voor" Celebs
Celebs

Zwangere Frances Lefebure maakt zich zorgen: "Daar ben ik bang voor"

Zwangere Frances Lefebure maakt zich zorgen: "Daar ben ik bang voor"

Boris Van Severen onthulde onlangs dat hij samen met Frances Lefebure een kind verwacht. In een interview met Story maakt Frances duidelijk dat kinderen krijgen haar toch ook beangstigt.

"Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n waanzinnig mooie relatie gehad als nu en ik ben soms bang dat kinderen die relatie wél zullen veranderen. Ach, dat risico zal ik erbij moeten nemen", zegt Frances eerlijk.

Het huwelijk heeft hun relatie alvast niet veranderd. "Gelukkig niet, want die zat al heel goed. We vonden het gewoon een romantisch en leuk idee om elkaar ons jawoord te geven in het bijzijn van familie en vrienden", klinkt het.

Makkelijk

"Nog eens uitspreken dat we elkaar zullen blijven steunen in goede en kwade dagen", vervolgt Frances. "Dat geeft me de nodige rust en zekerheid als het eens wat minder gaat. Al maken we echt niet veel ruzie. Boris is zo’n makkelijke mens om mee samen te leven. En ik ook. We lijken ook zo hard op elkaar, allebei enthousiast en ongeduldig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws