Zwangere Frances Lefebure en Boris Van Severen krijgen schokkend nieuws te horen: "Anders uitgedraaid" Celebs
Celebs

Zwangere Frances Lefebure en Boris Van Severen krijgen schokkend nieuws te horen: "Anders uitgedraaid"

Zwangere Frances Lefebure en Boris Van Severen krijgen schokkend nieuws te horen: "Anders uitgedraaid"

Actrice Frances Lefebure (34) en haar man Boris Van Severen (34) lieten enkele weken geleden weten dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Momenteel is de actrice zo'n 19 weken zwanger. Maar bij de NIPT-test hebben ze nu verrassend nieuws te horen gekregen.

"Ik had niet gepland om het te zeggen, maar Frances is zwanger", onthulde Boris Van Severen vlak na zijn ontmaskering in 'The Masked Singer' in Het Laatste Nieuws. De acteur verklapte ook al meteen het geslacht. Zo verwachten Frances en Boris een jongetje.

Maar Frances en Boris dachten én hoopten eigenlijk op een meisje. "We hadden het absoluut niet verwacht, maar het is een jongetje. Het is anders uitgedraaid, maar we zijn zo gelukkig", vertelde Frances afgelopen zondag bij Radio2. De twee waren er zo hard van overtuigd dat ze een meisje gingen krijgen, dat ze zelfs al een meisjesnaam in gedachten hadden.

Amandelvormige ogen

"Boris heeft al twee zoontjes, dus een dochter erbij zou ook leuk geweest zijn. Het is raar, want ik heb er altijd van gedroomd om zoontjes te hebben. Misschien krijg je toch altijd wat er bij je past", aldus Frances. Ze hoopt alvast dat hun zoontje de ogen van haar man erft. "Ik hoop dat het Boris zijn amandelvormige ogen heeft. Zijn zoontjes hebben die ook. Ze zijn prachtig", aldus Frances.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws