Zwangere Frances Lefebure deelt magnifieke foto van bolle buik: "Prachtig buikje!" Celebs
Celebs

Zwangere Frances Lefebure deelt magnifieke foto van bolle buik: "Prachtig buikje!"

Zwangere Frances Lefebure deelt magnifieke foto van bolle buik: "Prachtig buikje!"

Boris Van Severen, die onlangs nog ontmaskerd werd in 'The Masked Singer', onthulde ruim een week geleden dat hij en zijn vrouw Frances Lefebure in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Op Instagram deelde Frances nu ook een prachtig kiekje van haar zwanger buikje.

Boris Van Severen en Frances Lefebure vormen intussen al ruim drie jaar een koppel. In de zomer van 2021 stapten de twee tortelduifjes ook in het grootste geheim in het huwelijksbootje. Nu is het acteurskoppel in verwachting van hun eerste kindje samen.

“Ik had niet gepland om het te zeggen, maar Frances is zwanger”, onthulde Boris Van Severen een dikke week geleden in Het Laatste Nieuws. Samen mogen ze binnenkort een zoontje verwelkomen. "Ze is nu zestien weken ver, je ziet het al", aldus Boris. Boris Van Severen heeft ook al twee zoontjes uit een eerdere relatie.

Beginnend buikje

“De jongens zijn bijna elf en negen, het is fantastisch om te zien hoe blij ze ervan worden. Toen we hen vertelden dat ze een broertje krijgen, wisten ze niet waar hun kop stond", aldus de acteur. Op Instagram heeft Frances nu ook voor het eerst een foto gedeeld van haar bolle buik.

Zo trok ze afgelopen weekend samen met haar man Boris en enkele vrienden naar Oostende. Op Instagram deelde ze daar nu ook enkele foto's van en op het derde kiekje kunnen we ook haar beginnend buikje bewonderen. "Toppertje die derde foto!”, “Je begint al te zien” en “Prachtig buikje!”, lezen we onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws