Zoveel verdiende Pommeline Tillière met 'Temptation Island VIPS': "Startbedrag maal vier" Celebs
Celebs

Zoveel verdiende Pommeline Tillière met 'Temptation Island VIPS': "Startbedrag maal vier"

Zoveel verdiende Pommeline Tillière met 'Temptation Island VIPS': "Startbedrag maal vier"

Pommeline Tillière is bekend geworden bij het grote publiek door haar deelname aan 'Temptation Island'. Later nam ze opnieuw aan het programma deel, maar dan aan de VIPS-versie, samen met haar toenmalige vriend Fabrizio Tzinaridis. In een podcast verklapt de realityster hoeveel geld ze daarvoor kreeg.

In Gazet van Antwerpen staat te lezen dat de bedragen die BV's krijgen voor deel te nemen aan een tv-programma een groot geheim zijn. Zowel de deelnemers als de zenders houden de lippen vaak stijf op elkaar. Toch is het volgens een anonieme bron van de krant logisch dat bekende gezichten meer betaald worden voor programma's zoals 'Temptation Island' dan voor een panelshow. "Is het een eenmalige passage in een panel of een langdurige deelname? Dat maakt een verschil", klinkt het.

Zo vereist een deelname aan 'Temptation Island' ook meer tijd en aandacht van de kandidaten. Voor dat engagement worden ze dan ook meer betaald en die bedragen zouden bovendien ook vaker à la tête du client bepaald worden. Ook kan er soms nog onderhandeld worden over de vergoeding. Denk maar aan Pommeline Tillière. Zij wist uiteindelijk vier keer het startbedrag te krijgen voor 'Temptation Island VIPS'.

Goed betaald

In de pocast 'Foto's met Kurkdroog' vertelde Pommeline zelf meer over haar deelname aan het realityprogramma. "Zo'n VIP-editie is natuurlijk wel goed betaald. Wie meedeed, kreeg sowieso 5.000 euro", gaf ze eerlijk toe. Toch vond ze dat te weinig en uiteindelijk sloot ze een deal met de programmamakers dat ze 20.000 euro ging krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws