Zorgen om Camille: "Dit kan haar carrière stokken in de wielen steken" Celebs
Celebs

Zorgen om Camille: "Dit kan haar carrière stokken in de wielen steken"

Zorgen om Camille: "Dit kan haar carrière stokken in de wielen steken"

Het gaat bijzonder hard voor Camille. Ze timmert aan haar carrière in Duitsland en zal de hoofdrol spelen in de gloednieuwe VTM-telenovelle. Zondag 7 mei is er bovendien Camille Live in de Lotto Arena.

De carrière van Camille verloopt in een rotvaart. Zo wordt ze ook hoofdrolspeelster in de nieuwe telenovelle van VTM. "Het wordt een telenovelle met veel muziek. Een heel mooi sprookje", zei ze daar eerder al over.

"Het feit dat Camille de hoofdrol speelt in wat een sprookje zal worden en dat ze net als in '#LikeMe' zal zingen en acteren zorgt ervoor dat de verwachtingen hooggespannen zijn", zegt HLN-showbizzwatcher Desna Lespinoy (27) in TV-Familie. "Het is opvallend dat niet alleen kinderen en tieners, maar ook twintigers en dertigers ernaar uitkijken. Camille legt de lat hoog, omdat alles wat de zuurstokroze popprinses aanraakt - of het nu kleding, posterboeken of schoolgerief is - in glittergoud lijkt te veranderen."

Burn-out

Het enige waar Camille op zal moeten letten, is dat ze niet opgebrand geraakt. "Camille wordt goed ondersteund en ik denk dat zij vooral zichzelf weinig rustpauzes gunt', zegt Lespinoy. "Ik hoop dat ze op die manier niet voortijdig opgebrand raakt. Een burn-out is het enige dat haar denderende carrière nog stokken in de wielen zou kunnen steken. Dat meisje is constant bezig om dat wat ze doet nóg beter te doen. En ze doet het ook allemaal zo enorm graag."

7 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws