Zoontje van Kobe Ilsen is 1 jaar geworden: Sara Vermassen deelt wondermooie beelden van jarige Magnus Celebs
Celebs

Zoontje van Kobe Ilsen is 1 jaar geworden: Sara Vermassen deelt wondermooie beelden van jarige Magnus

Zoontje van Kobe Ilsen is 1 jaar geworden: Sara Vermassen deelt wondermooie beelden van jarige Magnus

Kobe Ilsen en Sara Vermassen mochten vorig jaar hun eerste kindje verwelkomen, zoontje Magnus. Hij is inmiddels al 1 jaar geworden. Op Instagram deelde Sara nu enkele prachtige beelden van hun jarige oogappel.

VRT-presentator Kobe Ilsen en zijn vriendin Sara Vermassen vormen al 3,5 jaar een koppel. Inmiddels zijn de twee ook al een tijdje verloofd. Vorig jaar mochten ze ook hun eerste kindje verwelkomen.

Zo zijn Kobe en Sara op 16 mei 2022 de trotse ouders geworden van een zoontje, Magnus. Hij mocht dus zopas 1 kaarsje uitblazen. Om dat te vieren deelde Sara nu enkele wondermooie beelden van haar jarige spruit op Instagram. "Gelukkige verjaardag mijn liefste Magnosaurus", schrijft Sara.

Mijn alles

"Bedankt om ons te kiezen als jouw mama en papa! Bedankt om ons elke dag te laten meegenieten van jouw vrolijke en allerschoonste zieltje! Bedankt om de meest pure vorm van liefde in ons leven te brengen. Hou van jou, mijn alles", sluit ze haar bericht af.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws