"Zo vader, zo dochter": Danira Boukhriss overladen met reacties nadat ze beelden post met haar papa Celebs
Celebs

"Zo vader, zo dochter": Danira Boukhriss overladen met reacties nadat ze beelden post met haar papa

"Zo vader, zo dochter": Danira Boukhriss overladen met reacties nadat ze beelden post met haar papa

Gisteren was Danira Boukhriss Terkessidis samen met haar vader te zien in 'Waarom wachten' op Canvas. Daarin praat Karine Claassen met bekende mensen over de onvoorwaardelijke band tussen ouder en kind. Op Instagram deelde de VRT-presentatrice nu ook nog enkele beelden van haar en haar vader en die lokken massaal veel reacties uit.

Presentatrice Danira Boukhriss is enig kind. Toen ze vijf jaar oud was, gingen haar ouders uiteen. Maar gelukkig bleven haar ouders wel altijd erg bevriend met elkaar. In 'Waarom wachten' had de presentatrice ook een openhartig gesprek met haar vader, Houssein.

"We gingen samen wandelen voor Canvas en kwamen terug met een mooi familieportret. Veel gelachen, veel ontdekt en echt maar een heel klein beetje geweend", schrijft Danira op Instagram bij enkele foto's van haar en haar vader. En die kiekjes laten ook haar volgers niet onberoerd.

Zo vader zo dochter

"Die babyfoto's!", reageert goede vriendin Billie Leyers. "Cute!", klinkt het dan weer bij Kat Kerkhofs, die samen met Danira in het meest recente seizoen van 'The Masked Singer' te zien was. "Zo vader zo dochter", "Amai, hoe mooi!" en "Prachtige foto's!", klinkt het ook nog in de comments. Haar lief Ward Kerremans reageerde dan weer met een gezichtje met hartjesogen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws