"Zo schattig!": Astrid Coppens ontroert iedereen met prachtige vakantiefilmpjes van Billie-Ray en Joey-Lee Celebs
Celebs

"Zo schattig!": Astrid Coppens ontroert iedereen met prachtige vakantiefilmpjes van Billie-Ray en Joey-Lee

"Zo schattig!": Astrid Coppens ontroert iedereen met prachtige vakantiefilmpjes van Billie-Ray en Joey-Lee

Astrid Coppens (40) vertoeft momenteel samen met haar dochtertjes aan zee. Op Instagram deelde ze nu ook enkele beelden van haar oogappels en die lokken massaal veel reacties uit.

Astrid Coppens vormt inmiddels al jaren een gelukkig koppel met Bram Coppens. In 2016 gaven ze elkaar het jawoord. Samen hebben ze ook twee dochtertjes, Billie-Ray (3 jaar) en Joey-Lee (7 maanden).

Momenteel geniet Astrid met haar kroost van enkele dagen vakantie aan onze Belgische kust. Zo trok ze met haar twee dochtertjes naar Knokke. En daar hadden ze het duidelijk erg naar hun zin.

Cuties

Zo deelde Astrid enkele prachtige filmpjes van Billie-Ray en Joey-Lee op Instagram. Haar volgers zijn alvast erg ontroerd door de mooie beelden. “Zo schattig!”, “Wat een mooie baby”, “Zo lief!”, “Heerlijk!”, “Prachtig!”, “Zo mooi!” en “Wat een cuties”, klinkt het onder meer in de reacties onder de filmpjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws