"Zo mooi!": Mathias Coppens doet alle harten smelten met beelden van dochter en pasgeboren zoontje Celebs
Celebs

"Zo mooi!": Mathias Coppens doet alle harten smelten met beelden van dochter en pasgeboren zoontje

"Zo mooi!": Mathias Coppens doet alle harten smelten met beelden van dochter en pasgeboren zoontje

Mathias Coppens en zijn partner Linn Trappeniers mochten eind vorig jaar hun eerste kindje verwelkomen. Op Instagram deelde de presentator nu een geweldige foto van zijn 5 maanden oude baby en zijn 12-jarige dochter.

Mathias Coppens is eind vorig jaar voor de derde keer papa geworden. Zo beviel zijn partner Linn Trappeniers op 19 december 2022 van een zoontje, die luistert naar de naam Gust. De presentator heeft ook al twee kinderen uit een eerdere relatie: dochter Lowis (12) en zoon Marcel (14).

Op Instagram heeft Mathias nu een prachtige foto gedeeld van zijn dochter en zijn jongste zoontje. Daarop zien we Lowis en Gust samen op een picknickdekentje liggen in het gras terwijl ze geniet van een streepje zon. "Mijn lieve dochter en zoon", schrijft Mathias bij het liefdevolle kiekje.

Veel reacties

"Alleen maar liefde", vervolgt hij nog. Heel wat van zijn volgers zijn ook ontroerd door het mooie plaatje. “Mooi, samen met grote zus!”, “Mooie Lowis, schattige Gust!”, “Magnifiek”, “Zo mooi!” en “Zalig!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de foto.

4 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws