"Zo cute!": zwangere Kato Callebaut deelt wondermooie beelden van haar bolle buik Celebs
Celebs

"Zo cute!": zwangere Kato Callebaut deelt wondermooie beelden van haar bolle buik

"Zo cute!": zwangere Kato Callebaut deelt wondermooie beelden van haar bolle buik

Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings verwachten binnenkort samen een kindje. Dat heuglijke nieuws maakte het koppel zelf bekend op Moederdag. De zangeres deelde ook al enkele beelden van haar bolle buik.

"Eerste Moederdag. Baby onderweg", schreven Kato Callebaut en Tom Dice afgelopen zondag op hun Instagrampagina. Tom Dice en Kato Callebaut vormen al sinds 2018 een koppel. In september 2021 stapten de twee in het huwelijksbootje.

Helaas verloren de twee vlak na hun huwelijk hun eerste kindje. "Kort nadat we elkaar het jawoord gegeven hadden, heb ik een miskraam gehad. Dat was de genadeslag, ik was daar volledig kapot van", vertelde de zangeres daar een tijdje geleden over.

Klein wondertje

Maar nu zijn de twee dus opnieuw in verwachting. Op Instagram deelde Kato ook al enkele beelden van haar bolle buik in een prachtige video waarin we haar samen met haar echtgenoot in het bos zien poseren. "Zo cute!", "Oh geweldig!", "Zo blij voor jullie" en "Geniet van je boller wordend buikje en jullie klein wondertje", klinkt het onder meer in de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws