Zita Wauters verklapt grootse ambities: dit wil ze doen nadat ze binnenkort afstudeert Celebs
Celebs

Zita Wauters verklapt grootse ambities: dit wil ze doen nadat ze binnenkort afstudeert

Zita Wauters verklapt grootse ambities: dit wil ze doen nadat ze binnenkort afstudeert

Zita Wauters, de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser, zal over een een maand afstuderen van de middelbare school. Maar wat zijn haar toekomstplannen? Zal ze in de voetsporen van haar ouders treden of zal ze toch voor een 'normale' job kiezen? In een nieuw interview praat ze daar openhartig over.

In oktober vierde Zita Wauters nog haar achttiende verjaardag. Eindelijk is ze volwassen, maar dat zorgt ook voor keuzestress. Zo verlaat ze binnenkort de schoolbanken, maar wat zijn de plannen voor na het middelbaar? Volgens mama Valerie zit ze nog in de fase dat ze het niet goed weet. "Wat ik volledig begrijp, want ik heb dat ook gehad", vertelt ze in Nina.

Zita 'verloor' eerder al een jaar, omdat ze moest blijven zitten. "Dus ik wil nu echt de juiste keuze maken", zegt ze. In haar omgeving krijgt ze vaak te horen dat een diploma heel belangrijk is, maar ze weet nog niet zeker of ze wel wil verder sturen. "Als ik dat zou doen, zou ik graag rechten volgen, om advocaat in het strafrecht te worden", verklapt ze. Dat is de enige 'normale' job die haar aanspreekt

Lastige combinatie

Toch is die studie lang en zwaar. "Met al wat ik graag naast school doe - acteren, optreden - lijkt die combinatie me lastig", bedenkt ze zich. "Stel dat de film van mijn leven op mijn pad komt, en dat ik net mijn stage aan de balie moet doen? Dan ga ik echt huilen", lacht ze. Naast een rechtenstudie heeft ze ook al eens gekeken naar een acting school in Engeland. "Maar ik vind het nogal eng om helemaal alleen naar daar te gaan. Later misschien", aldus Zita.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws