Zien we Bart De Pauw binnenkort weer op tv? Vrouw Ines komt met opvallend nieuws Celebs
Celebs

Zien we Bart De Pauw binnenkort weer op tv? Vrouw Ines komt met opvallend nieuws

Zien we Bart De Pauw binnenkort weer op tv? Vrouw Ines komt met opvallend nieuws

Drie maanden geleden ondernam televisiemaker Bart De Pauw (54) een wanhoopspoging. Hij werd toen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In Het Laatste Nieuws heeft zijn vrouw Ines nu een update gegeven over zijn toestand en over zijn plannen voor televisie.

Bart De Pauw werd op 14 februari met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij probeerde zich toen van het leven te beroven. "Bart zat de laatste tijd heel diep, dat kan je wel begrijpen", vertelde zijn vrouw Ines achteraf in een officiële verklaring.

"Het is een cocktail van verdriet, schaamte en boosheid die hem zover heeft gedreven", legde ze toen ook nog uit. Drie maanden later gaat het ook opnieuw beter met de televisiemaker. "Ik kan zeggen dat het wel weer gaat, ça va met hem", vertelt Ines in Het Laatste Nieuws.

Opdrachten

"Laat me zeggen dat ik denk dat het ergste achter ons ligt", vervolgt ze. Ook zijn productiehuis Koeken Troef! bestaat nog steeds, al staat het wel op een heel laag pitje. "Heel sporadisch zijn er nog opdrachten", aldus Ines. Maar niet voor televisie. "Daar is heel weinig beweging. Hij wordt wel hoe langer hoe meer door het bedrijfsleven geconsulteerd voor het één of het ander", laat ze nog weten.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

6 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws