Zieke Björn Soenens overladen met reacties nadat hij aangrijpende foto deelt: "Veel moed" Celebs
Celebs

Zieke Björn Soenens overladen met reacties nadat hij aangrijpende foto deelt: "Veel moed"

Zieke Björn Soenens overladen met reacties nadat hij aangrijpende foto deelt: "Veel moed"

Björn Soenens (55) liet eind maart via zijn sociale media weten dat hij lijdt aan longkanker. Op Instagram deelde de VS-correspondent van de VRT nu een pakkende foto van zijn herstel.

Björn Soenens kreeg anderhalve maand geleden de diagnose van longkanker. Inmiddels is de VRT-correspondent ook al geopereerd. Zo liet hij enkele weken geleden dat zijn longtumor verwijderd is.

Die operatie liet hij uitvoeren in België. De journalist wordt namelijk in ons land, en niet in de Verenigde Staten, behandeld tegen kanker. Björn Soenens ging nu ook even uitwaaien aan zee. Zo deelde hij zopas een foto vanop de dijk in Oostende op zijn Instagrampagina.

Helen aan de kust

"Troost vinden in de getijden, in het ritme van de eindeloze zee. Helen aan de kust is heerlijk", schrijft hij erbij. Meteen kreeg de journalist heel wat reacties op de foto. "De moed erin houden! Je bent een vechtertje! Veel beterschap", "Dat je veel kracht, rust en courage uit het zeetje mag halen. Het allerbeste gewenst" en "Courage! En veel moed ... blijven hopen zoals de golven blijven uitrollen op de strandlijn", klink het onder meer.

12 claps
10 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws