Zangeres Xandee deelt opnieuw vreselijk nieuws: "Amper week nadat ik nichtje verloor na hartoperatie" Celebs
Celebs

Zangeres Xandee deelt opnieuw vreselijk nieuws: "Amper week nadat ik nichtje verloor na hartoperatie"

Zangeres Xandee deelt opnieuw vreselijk nieuws: "Amper week nadat ik nichtje verloor na hartoperatie"

Zangeres Xandee (44), die 19 jaar geleden nog meedeed aan het Eurovisiesongfestival, kampt al jaren met gezondheidsproblemen. In Dag Allemaal vertelt ze openhartig over haar lijdensweg, waar maar geen einde aan lijkt te komen.

Xandee sukkelt al jaren met haar gezondheid. Zo werd ze al drie keer geopereerd aan haar hart, moest ze al twee ingrepen ondergaan voor gezwellen in haar baarmoeder en moest ze ook al onder het mes voor haar knieën. Helaas liep het enkele weken opnieuw mis.

Zo moest Xandee opnieuw geopereerd worden aan haar hart nadat ze opnieuw last kreeg van hartkloppingen. Dat liet ze twee weken geleden al weten in Het Laatste Nieuws. Hoewel de operatie goed gelukt is, was de zangeres toch erg bang.

Vreselijk

Amper een week voor haar operatie verloor ze namelijk een dierbare. "Een week voordien is 'n nichtje van mij overleden na 'n hartklep-operatie. Ze was vijf jaar jonger dan ik, laat twee kindjes achter. Vreselijk. Bij mij is het ook al zo vaak fout gelopen, elke keer is het angstaanjagend", vertelt Xandee in Dag Allemaal. Toch blijft ze hoopvol. "Ik luister naar m'n lichaam en bekijk alles van week tot week, dat lijkt me het beste", besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws