Zangeres Natalia zwaar gepakt in haar relatie: "Zo fucked up!" Celebs
Celebs

Zangeres Natalia zwaar gepakt in haar relatie: "Zo fucked up!"

Zangeres Natalia zwaar gepakt in haar relatie: "Zo fucked up!"

Natalia is nu gelukkig samen met Frederik Binst, met wie ze twee kinderen heeft: Bobbi-Loua (3) en Apollo (1). Voor Frederik had de zangeres echter al heel wat ervaringen met andere mannen.

Zo was Natalia ook twee jaar samen met een Amerikaan, Alex Jackson, die in Duitsland woonde. “Ik zag die relatie eerst niet zitten omdat ik vreesde dat hij ooit naar de VS zou terugkeren, terwijl ik iets duurzaams wilde opbouwen”, vertelt de zangeres openhartig in Dag Allemaal. “Maar hij heeft onmenselijk veel moeite gedaan om mij te strikken - hij zou zeker in België blijven omdat hij mij zo graag zag - en uiteindelijk ben ik overstag gegaan."

Twee jaar later ging de Amerikaan er alsnog vandoor. “Dat was zo fucked up!", reageert Natalia. "Ik heb nooit begrepen waarom iemand zoveel moeite doet en dan twee jaar later in de States blijft.”

Misbruik

“Zo zijn er nog mannen geweest die mij van alles hebben wijsgemaakt”, weet Natalia. "Er is in het verleden misbruik gemaakt van mijn goedheid, en dat maakt dat ik veel wantrouwiger ben geworden", luidt het.

7 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws