Zangeres Natalia verrast haar fans met geweldig nieuws: "Morgen is het zover!" Celebs
Celebs

Zangeres Natalia verrast haar fans met geweldig nieuws: "Morgen is het zover!"

Zangeres Natalia verrast haar fans met geweldig nieuws: "Morgen is het zover!"

Een maand geleden bracht Natalia haar gloednieuwe cd 'Hallelujah to the Beat' uit. Nu heeft de 42-jarige zangeres nog meer heuglijk nieuws te melden.

Het nieuwe album 'Hallelujah to the Beat' is er eentje dat je niet in één hokje kan plaatsen. "Klopt", vertelt de zangeres deze week in Primo. "Ik wilde graag een veelzijdig album met alle muzieksoorten waar ik van hou, soms ook door elkaar", aldus Natalia.

"Ik zou mezelf geen kameleon noemen, maar gospel, funk, soul, rock én dance zijn maar enkele van de aspecten die in mij zitten. Mijn plaat is dus puur en authentiek", vervolgt de zangeres. En nu heeft Natalia nog meer geweldig nieuws te melden op haar Instagrampagina.

Nog één dag

Op 23 mei begint ze namelijk te touren met haar gloednieuwe album. "Nog één dag! Morgen is het zover! De première van 'Hallelujah to the Beat'! En we starten in Het Depot in Leuven", klinkt bij een dolenthousiaste Natalia op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws