Zangeres Margriet Hermans plots overladen met kritiek: "Het is een schande!" Celebs
Celebs

Zangeres Margriet Hermans plots overladen met kritiek: "Het is een schande!"

Zangeres Margriet Hermans plots overladen met kritiek: "Het is een schande!"

Margriet Hermans (69) ligt momenteel zwaar onder vuur. Zo uiten heel wat mensen kritiek op de zangeres nadat ze een opvallende uitspraak deed in het weekblad Humo.

Programma's met BV's zijn tegenwoordig schering en inslag. Maar dat hoeven de bekende Vlamingen natuurlijk niet gratis te doen. Zo onderzocht Humo hoeveel de bekende gezichten verdienen aan programma's zoals 'The Masked Singer' en 'Special Forces: Wie durft wint'.

Een van de programma's waar ze momenteel het meeste geld aan verdienen is 'Liefde voor Muziek'. Zo onthulde Margriet Hermans in Humo hoeveel geld ze kreeg om mee te doen aan de muzikale show. "Voor 'Liefde voor Muziek' kreeg ik 10.000 euro. Dat lijkt een hoog bedrag, maar daaraan is een engagement van een hele week gekoppeld én nog weken voorbereiding. Als ik vergelijk met wat ik verdien met optredens, is dat geen overdreven vergoeding", aldus de zangeres. Voor alle duidelijkheid: het gaat om een brutobedrag.

Zakkenvuller

Maar die uitspraak is nu bij veel fans in het verkeerde keelgat geschoten. Zij zijn niet te spreken over de vergoeding die ze kreeg voor haar 'Liefde voor Muziek'-deelname. "Het is een schande!", "Daar moeten wij bijna een halfjaar voor werken" en "Ze heeft in de politiek gezeten hè, ze probeert haar zakken langst alle kanten te vullen", klinkt het onder meer. Gelukkig zijn er ook mensen die het daar niet mee eens zijn. "Lijkt me een correct bedrag voor weken werk van een artiest" en "Margriet, je hebt dat verdient!", aldus enkele fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws