Zangeres Kate Ryan heeft bijzonder droevig nieuws te melden over haar huwelijk Celebs
Celebs

Zangeres Kate Ryan heeft bijzonder droevig nieuws te melden over haar huwelijk

Zangeres Kate Ryan heeft bijzonder droevig nieuws te melden over haar huwelijk

Kate Ryan heeft zopas zeer droevig nieuws gedeeld op haar sociale media. De 42-jarige zangeres laat weten dat zij en haar man Kristof Steegmans uit elkaar zijn.

"Lieve mensen, Kristof en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan en dat onze wegen dus gaan scheiden", schrijft Kate Ryan op haar Instagrampagina. De zangeres en Kristof vormden zo'n zes jaar een koppel. Drie jaar geleden gaven ze elkaar nog het jawoord.

Zo stapten Kate Ryan, die in het echte leven Katrien Verbeeck heet, en Kristof in januari 2020 in het huwelijksbootje in Mechelen. Vorig jaar vertelde Kate nog uitgebreid over haar huwelijk in Story. "Kristof kwam vijf jaar geleden op het juiste moment in mijn leven", vertelde ze toen.

We blijven vrienden

"Getrouwd zijn maakt mijn leven aangenamer en mooier", zei ze toen ook nog. Maar nu is er dus een einde gekomen aan haar droomhuwelijk. "We blijven vrienden en we wensen elkaar het allerbeste", laat de zangeres weten op haar sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws