Zangeres Camille Dhont krijgt onverwacht bijzonder slecht nieuws te horen Celebs
Celebs

Zangeres Camille Dhont krijgt onverwacht bijzonder slecht nieuws te horen

Zangeres Camille Dhont krijgt onverwacht bijzonder slecht nieuws te horen

Een maand geleden bracht Camille Dhont haar eerste Duitstalige song uit: 'Feuerwerk', een cover van 'Vuurwerk'. Maar voorlopig blijkt dat liedje niet echt aan te slaan in Duitsland.

Op woensdag 17 mei lanceerde Camille Dhont haar gloednieuwe zomersingle 'Rihanna'. Maar sinds een maand probeert de 21-jarige zangeres ook Duitsland te veroveren. Zo bracht Camille op 14 april haar eerste Duitse single uit, 'Feuerwerk'.

Toen ze die pas uitbracht, kreeg de zangeres heel wat positieve reacties in Duitsland. "Camille is de spannendste superster die België sinds lange tijd heeft gezien", klonk het onder meer in de Duitse krant Bild. Toch lijkt er van een echte doorbraak nog geen sprake te zijn.

Alle tijd om te groeien

Want hoewel Camille Dhont een platencontract beetheeft bij Sony Music Germany, breekt ze momenteel geen potten in de Duitse hitlijsten. Haar nummer 'Feuerwerk' behaalt momenteel slechts een 60ste plaats in de Top 100 Schlagerhits op Spotify. Haar manager William Vaesen wil niet reageren op de cijfers en Camille alle tijd geven om te groeien in ons buurland. Tegen eind volgend jaar zou Camille normaal drie singles en een album moeten uitgebracht hebben in Duitsland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws