Zanger Willy Sommers deelt prachtig nieuws over zijn zoon Luka: "Proficiat!" Celebs
Celebs

Zanger Willy Sommers deelt prachtig nieuws over zijn zoon Luka: "Proficiat!"

Zanger Willy Sommers deelt prachtig nieuws over zijn zoon Luka: "Proficiat!"

Willy Sommers is de trotse papa van drie kinderen. Op zijn Instagrampagina heeft hij nu leuk nieuws te melden over zijn zoon Luka, want ze hebben iets te vieren. Met dit berichtje lokt de zanger al snel heel wat reacties uit.

Willy Sommers heeft drie kinderen: Annemie, Luna en Luka. Zijn oudste dochter Annemie kreeg hij uit een vorige relatie. Luna en Luka kreeg hij samen met zijn huidige echtgenote Cindy. Het gezinnetje had afgelopen donderdag wat te vieren, want Luka mocht zeventien kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren zet de zanger zijn zoon in de bloemetjes op sociale media.

Zo plaatst Willy een mooie boodschap op zijn Instagrampagina. “Happy birthday lieve jongen, mijn oogappel”, schrijft hij onder een knap kiekje van hun tweetjes. “Mijn oogappel, geniet ten volle van deze mooie, zonnige dag”, aldus de papa. “Zeventien lentes, wat vliegt de tijd toch snel”, voegt hij er nog aan toe.

Verjaardagswensen

Ook de volgers van Willy willen zijn zoon maar al te graag feliciteren met zijn zeventiende verjaardag. "“Hiep hiep hoera”, “Een zeer gelukkige verjaardag voor Luka, geniet er maar samen van”, “Proficiat Luka met jouw verjaardag”, “Geniet van deze dag”, “Have a nice one" en “Happy birthday, laat je maar goed verwennen”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws