Zanger Christoff maakt bijzonder droevig nieuws bekend: "Heel veel sterkte" Celebs
Celebs

Zanger Christoff maakt bijzonder droevig nieuws bekend: "Heel veel sterkte"

Zanger Christoff maakt bijzonder droevig nieuws bekend: "Heel veel sterkte"

Het is vandaag een bijzonder moeilijke dag voor Christoff. Dat laat de 46-jarige zanger zelf weten via zijn Instagrampagina. Christoff is namelijk in diepe rouw.

Christoff moest in 2016 helaas onverwacht afscheid nemen van zijn meter. Vandaag, op 22 mei, zou ze 91 jaar geworden zijn. Om haar te herdenken, deelde de zanger nu een mooie foto met zijn grootmoeder op Instagram.

"Lieve meter, vandaag zou jij 91 geworden zijn! We missen je nog elke dag", schrijft de zanger bij de foto waarop hij samen met zijn grootmoeder en -vader poseert. Meteen werd de zanger overstelpt met steunbetuigingen van zijn volgers.

Groot gemis

Zo willen ze Christoff allemaal een hart onder de riem steken. "Alle liefs, liefje", schrijft radiopresentatrice Anke Buckinx. "Veel sterkte", "Dikke knuffel", "Het gemis blijf groot, maar vergeten doe je ze nooit" en "Heel veel sterkte en kracht toegewenst", klinkt het ook nog in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws