Zanger Christoff deelt somber nieuws over zijn gezondheid: "Mirakel nodig om te genezen" Celebs
Celebs

Zanger Christoff deelt somber nieuws over zijn gezondheid: "Mirakel nodig om te genezen"

Zanger Christoff deelt somber nieuws over zijn gezondheid: "Mirakel nodig om te genezen"

Het had niet veel gescheeld of Vlaanderen had nooit kennisgemaakt met Christoff. De 46-jarige zanger werd als kind namelijk getroffen door een hersentumor. Dat vertelt hij in een openhartig interview in De Morgen.

Christoff De Bolle beleefde geen zorgeloze jeugd. Toen hij elf jaar was, werd er namelijk een hersentumor bij hem ontdekt. "Ik ben toen echt door het oog van de naald gekropen", vertelt de zanger daarover in De Morgen. "Voor mijn ouders moet dat de hel zijn geweest. Nu staat de medische wereld veel verder, maar wij spreken van 1986, hè. Een tumor in het hoofd van hun kindje. Ik weet dat ik 10 procent kans had op volledig herstel", aldus Christoff.

Zo konden er heel wat complicaties optreden. "Blindheid, doofheid, een zenuw die geraakt werd, dementie." Maar gelukkig heeft de zanger uiteindelijk niets overgehouden aan zijn hersentumor. En dat heeft volgens hem ook te maken met zijn geloof.

Mirakel

"Toen ik ernstig ziek was, is ons mama te rade gegaan bij een zienster", vertelt Christoff. "Ze zei: 'Laten we bidden voor een mirakel, want alleen een mirakel kan ervoor zorgen dat hij geneest.' En dat is ook gebeurd. Daaruit is, denk ik, mijn geloof ontstaan", aldus de zanger. Sindsdien bidt hij ook heel veel. "Dat biedt mij rust. Ik zal het aan niemand opdringen, maar ik ben heel dankbaar voor mijn geloof", besluit hij.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws