"Wow, wat een vrouw": Jamie-Lee Six overstelpt met reacties nadat ze nieuwe foto's in badpak deelt Celebs
Celebs

"Wow, wat een vrouw": Jamie-Lee Six overstelpt met reacties nadat ze nieuwe foto's in badpak deelt

"Wow, wat een vrouw": Jamie-Lee Six overstelpt met reacties nadat ze nieuwe foto's in badpak deelt

Jamie-Lee Six is helemaal klaar voor de zomer. De influencer trok haar nieuwe badpak aan om te genieten van de eerste zonnestralen en dat laat ze maar al te graag zien op sociale media. Haar fans hebben meteen iets te zeggen over deze nieuwe kiekjes.

De jongere generaties kennen Jamie-Lee Six vooral als insider bij het jongerenplatform TAGMAG of als Amber uit de tv-serie 'D5R'. Het grote publiek kon haar dan weer beter leren kennen in andere programma's zoals 'De Verraders' en 'BV Darts'. Daarnaast doet de brunette het ook erg goed op sociale media.

Zo heeft ze meer dan 270.000 volgers op Instagram en die trakteert ze geregeld op knappe plaatjes van zichzelf. Deze keer laat Jamie-Lee zich van haar beste kant zien in een rooskleurig badpakje en die look valt duidelijk in de smaak bij haar fans. Zij moeten meteen iets kwijt over deze gewaagde fotoreeks.

Wow

Zo overladen ze Jamie-Lee met complimentjes. "Knapperd", "Je bent een mooie dame", "Ge ziet er verdorie weer goed uit", "Nice look", "Knappe foto's", "Prachtig badpak", "Hottie", "Staat je heel goed", "Pretty girl", "Zo'n leuke en mooie foto's om te zien, Jamie-Lee", "Prachtige glimlach", en "Beauty", klinkt het onder meer in de commentaren.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws