"Wow, sexy!": Candice uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties nadat ze poseert in pikante bikini Celebs
Celebs

"Wow, sexy!": Candice uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties nadat ze poseert in pikante bikini

"Wow, sexy!": Candice uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties nadat ze poseert in pikante bikini

Candice Martens, die in 2020 meedeed aan 'Blind Getrouwd', heeft sinds een tijdje een eigen webshop, 'Fazenna by Candice'. Op Instagram deelde ze nu ook enkele bikinifoto's om haar zomercollectie te promoten. En die kiekjes lokken heel wat reacties uit bij haar volgers.

Candice Martens nam in 2020 deel aan 'Blind Getrouwd'. Daarin werd ze toen gekoppeld aan Marijn Lenaerts. Helaas zetten de twee vorige zomer een punt achter hun huwelijk. Candice en Marijn vormden toen al twee jaar een koppel.

Sinds haar deelname aan 'Blind Getrouwd' is er ook heel wat veranderd voor Candice. Zo stopte ze als leerkracht en begon ze een eigen kledingwebshop voor vrouwen, 'Fazenna by Candice'. Op Instagram deelde ze nu ook enkele beelden van haar zomercollectie.

Beauty

Zo poseert Candice in een prachtige, roze bikini waar haar rondingen goed in te zien zijn. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk en overladen de roodharige krullenbol met complimenten. “Knap!”, “Prachtige verschijning”, “Beauty!”, “Wow!”, “Sexy!” en “Knapperd!”, klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws