Wout van Aert schenkt pasgeboren zoontje Jerome meteen ongelooflijk mooi cadeau Celebs
Celebs

Wout van Aert schenkt pasgeboren zoontje Jerome meteen ongelooflijk mooi cadeau

Wout van Aert schenkt pasgeboren zoontje Jerome meteen ongelooflijk mooi cadeau

Wout van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie mochten vorige week hun tweede zoontje verwelkomen, Jerome. Nu heeft de 28-jarige wielrenner hem ook al een fantastisch cadeautje geschonken.

Wout van Aert is vorige week voor de tweede keer papa geworden. Zo beviel zijn vrouw Sarah De Bie op 20 juli van hun tweede zoontje, Jerome. Een week na de geboorte van zijn zoontje stond Wout alweer aan de aftrap van het na-Tourcriterium in Herentals.

"Jerome en Sarah stellen het heel goed", vertelde hij vlak voor de start. "Ik was maar net op tijd thuis. Maar het was fantastisch om de bevalling te kunnen meemaken. Sarah heeft dat fantastisch gedaan. Ik leef op een roze wolk", aldus de wielrenner.

Eerste fietsje 

Bovendien kon hij zijn pasgeboren zoontje meteen een eerste cadeautje schenken. Zo klopte Wout van Aert groene trui Jasper Philipsen nipt in de sprint. Naast de gebruikelijke trofee en bloemen kreeg de wielrenner ook iets bijzonders cadeau. Zo kreeg hij op het podium een eerste fietsje voor Jerome.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws